Underklädsstyling

Viktigare än du tror

Stödja, dölja, framhäva och forma – bra underkläder är som magi för din framtoning. Trosor och kalsonger exempelvis finns det många olika former på, vet du egentligen vilka som passar dig bäst? Ibland köper vi saker bara av gammal vana. Caroline hjälper dig att bryta mönstret och köpa de bästa underkläderna för dig.

Vill du kunna köpa underkläder som passar dig perfekt? Kontakta Caroline.

Bli vän med din BH

Bröst är olika; platta, runda, smala, långa, stora och små. I affären är det inte alltid lätt att veta vilken BH du ska välja. Kvalitet och passform varierar enormt mellan olika märken och även hos samma tillverkare. Det är lätt att bli ovän med sin BH. Den skaver gnisslar, plattar till, bullar upp och beter sig ofta högst olämpligt. Caroline guidar dig till de bästa prospekten i underklädernas värld. När hon är färdig med dig kommer du ha en BH som du kan bygga en livslång vänskap med .

Vill kunna hitta en BH som inte skaver någonstans? Kontakta Caroline.

Tryggt med expert

Caroline har gått som lärling i Belgien i underklädsbranschen. Hon är medicinskt utbildad inom BH:ar och vet vad som passar för just dig och din kropp. Undvik skavsår, nackspärr och ryggproblem och anlita en expert, för din hälsas skull.

Vill du veta hur du köper underkläder som är snälla mot din kropp? Kontakta Caroline.